marja-de-wit

Over Eye for Change

Eye for Change is in 2002 opgericht door Marja de Wit. Marja werkt inmiddels ruim 15 jaar als organisatieadviseur, verandermanager, trainer, coach en opleidingskundige. De eerste 6 jaar vanuit KPMG Management Consulting. Vanaf 2002 vanuit haar eigen bedrijf Eye for Change.

Klanten typeren Marja de Wit als een enthousiaste en doelgerichte vrouw. Ze is sterk gericht op samenwerking en weet mensen dichterbij hun kwaliteiten en talenten te brengen. Daarbij verliest ze resultaten niet uit het oog en is ze van mening dat werken vooral ook leuk moet zijn.

Ontwikkelgerichte aanpak

Marja hanteert een resultaatgerichte werkwijze in combinatie met een mensgerichte aanpak. Door het motiveren en verbinden van mensen, het creëren van gezamenlijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid naast bewustwording van gedrag, zowel bij leidinggevenden, individuele medewerkers als bij teams.

Marja: “De traditionele manier van top-down denken werkt al lang niet meer. Ik geloof in veranderen van binnenuit door mensen in beweging te brengen. Beweging van mensen geeft stroming in een organisatie van beneden naar boven. Door deze stroming samen te brengen en te verbinden met de stromen van boven naar beneden ontstaat commitment op alle niveaus en zijn organisaties in staat om excellent te presteren.”

Samenwerkingspartners

Process Communication Nederland; 

Eye for Change eigenaar Marja de Wit heeft zich sinds 2010 verdiept in de toepassing van PCM voor coach-, leer- en verandertrajecten. Zij staat sinds 2013 geregisteerd bij Process Communication Nederland als gecertificeerd trainer en coach.

PCM staat voor het Process Communication Model. Dit model helpt je om effectiever en met meer energie samen te werken door gerichte onderlinge afstemming op communicatiestijlvoorkeuren en gedrag. Leer hoe je wendbaar en flexibel kunt bewegen in interactie met de ander.

Cert-trainers

Daarnaast biedt PCM inzicht in het herkennen van stressgedrag in communicatie en gedrag en geeft het handvatten om stressgedrag om te buigen naar effectief gedrag. Zie voor meer info: www.processcommunication.nl

De Reisgenoot

Vanuit haar passie voor zang en theater, werkt Marja de Wit sinds begin 2016 samen met Maarten van Veen van ‘de Reisgenoot’. Maarten is vaktherapeut, docent en artiest en weet mensen te raken op basis van liedteksten met een verhaal. Begin 2017 start Eye for Change samen met Maarten van Veen met workshops ‘PCM & Storytelling’ waarbij op een speelse manier met een serieuze ondertoon, mensen in gesprek worden gebracht over persoonlijkheidstyperingen, communicatie en gedrag? Wat leidt tot samenwerking die energie geeft en verbindend werkt en wat niet?

Scheepdog Experience;

Sheepdog Experience is een professionele organisatie gespecialiseerd in het coachen en trainen van groepen en organisaties met behulp van Border Collies en schapen. Het unieke van ons programma zit in het buitenprogramma waarin wij u op inspirerende wijze laten samenwerken met onze Border Collies en schaapskudde. Leiderschap, communicatie en samenwerking zijn de drie cruciale peilers waarop onze oefeningen gebaseerd zijn. Uit psychologisch onderzoek van de universiteiten van Kansas en Utah is gebleken dat mensen creatiever worden van bezig zijn in de natuur. Niet voor niets dat onze trainingen dan ook plaatsvinden op een tweetal unieke locaties in Apeldoorn en Deventer (Olst) Of heeft u zelf een mooie locatie ter beschikking? In dat geval komen wij graag naar u toe! Het team van Sheepdog Experience staat onder dagelijkse leiding van Rob Bouwens en bestaat verder uit een vaste groep coaches en hondentrainers.

 

Eye for Change staat voor:

>> Neem contact op met Eye for Change