Workshop ‘PCM & Storytelling’

november 28th, 2016   •   Reacties staat uit voor Workshop ‘PCM & Storytelling’   

Na een succesvolle kickoff vindt in het najaar van 2019 opnieuw de workshop ‘Process Communication & Storytelling’ plaats. Schrijf je snel in!

Marja de Wit en Maarten van Veen verzorgen samen deze ééndaagse training gericht op het verbeteren van communicatie binnen netwerken en teams. De training kan ook incompany op  twee dagdelen plaatsvinden. De training in de vorm van een workshop is sterk interactief en gebaseerd op principes uit de Process Communication en principes uit de Storytelling. Zie ook www.processcommunication.nl voor meer informatie over het Process Communication Model. Maarten, ook wel bekend als ‘de reisgenoot’ zorgt naast een inbreng over storytelling tevens, met zijn gitaar, voor een muzikale omlijsting van het geheel. Meer informatie over de reisgenoot? Zie: www.dereisgenoot.nl.

Doorlooptijden workshop: Inloop tussen 12.00 en 12.30 uur. Start: 12.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur, inclusief pauzes.
Kosten: 695 euro ex BTW, inclusief een persoonlijk Process Communication profielgesprek na afloop van de workshop en een persoonlijk PCM rapport. Het arrangement op de dag van de workshop is inclusief lunch en lichte maaltijd.

Lees hier alles over de workshop.

Je kunt je inschrijven via info@eyerforchange.nl

 

Data
25 sep
2019
13 nov
2019
Investering
€ 695 excl. btw
Aantal deelnemers
8 - 12
null